Goto down
Teiry Toriko
Teiry Toriko
Poèet pøíspìvkù : 179

Quincy         - Stránka 2 Empty Re: Quincy

Fri Sep 13, 2024 2:02 am
Děkuji. Trochu jsem si ji pro sebe předělala aby mi byla pohodlnější a lépe se mi v ní hýbalo. *Jednalo se spíše o úpravy ve švech, střihu a obecně maličkosti které však dohromady dávaly skvělý výsledek který nyní spočíval na těle Teiry. Co nečekala že Karami vytáhne geninské zkoušky.* Upřímně. Nevím co od toho mám čekat. Jsem z nich docela dost nervózní abych byla kompletně transparentní. Ale nebojím se po tom jakým tréninkem nás otec prohnal. *Procházeli uličkami Kirigakure, povídali si a obecně šlo vidět že tyhle dvě sestry se o sebe dokáží postarat. Konečně dorazili do obchodu a Teiry se koukala všude kolem sebe. Než se nadála tak Karami už si našla svou sekci. Teiry sice věřila svému luku ale i tak si nemohla pomoct a přišla k rožku kde ležel nespočet luků. Jeden po druhém vzala do ruky a zkoušela natáhout jejich tětivy a pomyslné míření.* "Ať se na to koukám jakkoliv tak jsou to dobré luky ale zdá se mi že tam něco chybí. Něco díky čemu nemám tu klasickou jistotu že prostě trefím." *U luků byla velice zamyšlená avšak z těchto myšlenek ji vytrhla Karami. Otočila se a přešla k ní. Dívala se na krátkou čepel v její ruce. Viděla jak se dokáže Karami s Wakizashi ohánět a trochu jí zamrzelo že ona takovou zkušenost nemá ale co už.* Zajímavá zbraň. Mám ale pocit že pro mě to zatím moc není. Tedy ne do doby kdy bych s ní podstoupila otcův "zlepšovací program." *Pronesla směrem ke Karami a zasmála se. Byla si jistá že tento vtip Karami dojde.* Dívala jsem se na luky a teda musím říct že lukům z klanu Quincy to nesahá ani po kolena. Nejsou špatné ale v těch našich je něco navíc, nevím co to je. Co si o tom myslíš?
Momoshiki Aotsuki
Momoshiki Aotsuki
Poèet pøíspìvkù : 349

Quincy         - Stránka 2 Empty Re: Quincy

Sat Sep 14, 2024 5:04 pm
Karami Toriko (Npc): *Karami se usmála, když slyšela vtip o otcových tréninkových metodách. Dobře věděla, jak náročný a přísný jejich otec byl, a zasmála se společně s Teiry.* Jo, myslím, že po našem otci už žádný trénink nebude tak náročný. *Pak se už ocitly v tom obchodě a každá si všímala toho svého, když v tom Teiry dala najevo že Wakizashi ji nezajímá.* Dobrá když ne wakizashi tak něco jiného na blízko, protože Teiry.. pokud si na Geninskou Zkoušku vezmeš pouze luk.. zcela jistě tam zemřeš. Navíc, obávám se že dalkší otcův zepšovací program už nestihneš.. Geninské Zkoušky jsou už opravdu blízko. *Teiry pak zmíní luky klanu Quincy a Karami se tomu zasměje.* To je tím Teiry že naše luky... jsou součástí našich náramků.. naše luky jsou zároveň Ninjutsu.. proto je tu rozdíl. My neděláme klasické luky, které může používat kdokoliv jako jsou tyto.. naše jediné luky jsou součástí Staru.. takže vlastně pokud někdo z našeho klanu není schopen používat chakru... stává se naprosto bezmocným jedincem. Takže pamatuj.. dávej si na tohle pozor.. na svou chakru a to i když ji máš víc než ostatní. *Karami si pak jeden z těch luků vezme a naprázdno jej napne, pozorně si ho prozkoumá.* Jsou to vysoce kvalitní luky.. lepší už v Kirigakure nenajdeš.
*A tak Karami se svou sestrou strávila nakonec celkem hezký den během kterého se vzájemně sblížili.*
Konec rpg
Povolení tohoto fóra: